Palmboom verhuur

Verhuur palmbomen

Als u voor slechts een korte periode één of meer palmbomen als groendecor nodig heeft, is het veel goedkoper om deze palmboom te huren in plaats van te kopen.

We verhuren zowel palmen in staanders met een led spot eronder als grote palmbomen.(zie o.a. de rubrieken tarieven en foto's) We verhuren vooral Trachycarpus fortunei en Trachycarpus wagnerianus. Dit zijn sterke en fraaie palmen. Heeft u specifieke wensen? Door onze achtergrond als plantenhandelaars, zijn bijna alle gewenste plantensoorten mogelijk!

Verhuur op langere termijn

Een palmboom voor op het terras van uw horecazaak of aan de ingang van uw showroom? Ook verhuur van palmen voor bv. een volledig seizoen is mogelijk. In tegenstelling tot de verhuur voor enkele dagen, is het dan wel noodzakelijk dat de palmen door de huurders wordt onderhouden. We geven u een duidelijke handleiding mee om de palmen in optimale staat te houden.

Voor de verhuring op langere termijn hebben we volgende formule uitgewerkt: U 'koopt' de plant(en) bij aanvang van de huur en staat zelf in voor de verzorging. Aan het eind van het seizoen kopen we de gezonde palmen tegen de vooraf afgesproken prijs terug! Geen gedoe met opslag tijdens de wintermaanden. Ook is jaarlijks iets anders op uw terras nu betaalbaar!